Skip to main content

Zwangerschap Fotoshoot

Een unieke verandering als vrouw, waarbij je buik het middelpunt is. Een mooie herinnering vast laten leggen van je groeiende buik, is altijd speciaal. Zwanger zijn is iets heel speciaals. Daar mag je even bij stil staan! De zwangerschapsreportage gaat niet alleen over de verandering van jouw lichaam maar ook over de connectie in het gezin in deze periode. Samen maken wij een blijvende herinnering van dit moment.

Mijn garderobe staat tot je beschikking! Er is veel keuze uit verschillende zwangerschapsjurken en body’s waar je gebruik van kan maken.

fotoshoot boeken

Werkwijze

We beginnen de shoot met het kort bespreken van je wensen. Hierna beginnen we met het maken van de foto’s. We gebruiken verschillende achtergronden en doen verschillende poses met meerdere kledingsets als je daar voor open staat! Als de fotoshoot klaar is mag je de foto’s meteen uitzoeken met een lekker kopje koffie/thee! Als alles is uitgezocht begin ik met het bewerken van de foto’s in zwart wit en in kleur.

Tarieven

€ 175,- | 6 foto’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 215,- | 10 foto’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 265,- | 15 foto’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 305,- | 20 foto’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 385,- | 30 foto’s digitaal in kleur en zwart wit

Het is ook mogelijk om losse foto’s bij te kopen. Deze krijg je dan ook digitaal in kleur en in zwart wit. Een extra digitale foto is €10,- per foto. Wil je een reservering maken voor in het weekend? Dan komt er een weekend toeslag bij van €35,-.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een fotoshoot boeken in Eindhoven of omgeving, neem dan snel contact met mij op.

fotoshoot boeken

We bieden nog veel meer unieke shoots

Bekijk alle fotoshoots