Skip to main content

Bruiloft Fotoshoot

Wauw gefeliciteerd met jullie verloving! Een bruiloft is een weerspiegeling van wie jullie als koppel zijn. De mooiste dag van je leven die je graag vast wilt leggen en later samen opnieuw wilt herbeleven. En dat is precies wat ik als fotograaf vastleg. Het unieke verhaal van jullie bruiloft, de voorbereidingen, de details, de onverwachte momenten en de officiële handelingen: ik maak de foto’s van jullie trouwverhaal, waarmee jullie de bruiloft keer op keer herbeleven samen met familie en vrienden.

fotoshoot boeken

Werkwijze

Voor deze bijzondere dag gelden bijzondere regels. Allereerst maken we uitgebreid kennis. Het is heel belangrijk dat we een goede klik hebben en julllie je op je gemak voelen.

Wat we vaak doen is een pre wedding shoot. We maken dan een mooie foto die je ook voor de uitnodiging kunt gebruiken. Dan zien jullie ook onze werkwijze. En merken jullie meteen of het klikt.

Na die pre-shoot houden we contact en bespreken we alles voor de dag! Wat willen jullie graag zien? Wat is belangrijk voor jullie? Samen met jullie wensen en mijn ervaring gaan we een geweldige dag vastleggen.

Na de wedding gaan we direct aan de slag met bewerken en ontvangen jullie de foto’s digitaal. Vaak is dit binnen een week. Laat het nagenieten maar beginnen!

Tarieven

Prijs op aanvraag.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een fotoshoot boeken in Eindhoven of omgeving, neem dan snel contact met mij op.

fotoshoot boeken

We bieden nog veel meer unieke shoots

Bekijk alle fotoshoots