Skip to main content

Newborn Fotoshoot

Van harte gefeliciteerd met de komst van jullie baby! Een pasgeboren baby is werkelijk een groot wondertje! Als jullie wondertje geboren is, kun je hem/haar door mij laten vastleggen in een newborn fotoshoot om zo een mooie herinnering te hebben aan deze bijzondere periode!

fotoshoot boeken

Werkwijze

We beginnen de shoot met het kort bespreken van jullie wensen. Hierna beginnen we met het maken van de foto’s. Als we alles hebben en de baby honger heeft stoppen we tussendoor even en mogen jullie beginnen met het uitzoeken van de foto’s! In tussentijd kan jullie baby wat eten en zien jullie het resultaat. Als we na het maken van de selectie nog niet alles hebben gaan we nog even door met fotograferen. Daarna mogen jullie weer uitzoeken met natuurlijk een kopje koffie/thee. Als alles is uitgezocht begin ik met het bewerken van de foto’s in zwart wit en in kleur.

Tarieven

€ 285,- |  8 foto’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 355,- | 15 foto ’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 435,- | 25 foto ’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 475,- | 30 foto’s digitaal in kleur en zwart wit

Het is ook mogelijk om losse foto’s bij te kopen. Deze krijg je dan ook digitaal in kleur en in zwart wit. Een extra digitale foto is €10,- per foto. Wil je een reservering maken voor in het weekend? Dan komt er een weekend toeslag bij van €35,-.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een fotoshoot boeken in Eindhoven of omgeving, neem dan snel contact met mij op.

fotoshoot boeken

We bieden nog veel meer unieke shoots

Bekijk alle fotoshoots