Skip to main content

Cakesmash Fotoshoot

Wat gaat een jaar toch snel voorbij. Tijd voor een feestje met taart! Een heerlijk moment om van te genieten en voor altijd vast te leggen. Het kliederen met het eten en het stukslaan van de taart zorgen voor geweldige foto’s. Wil je deze superleuke foto’s gebruiken voor de uitnodigingen of gewoon zomaar? Laat deze mijlpaal dan feestelijk door mij vastleggen!

fotoshoot boeken

Werkwijze

We beginnen de shoot met het kort bespreken van jullie wensen. Hierna beginnen we met het maken van de foto’s. Ik maak eerst wat foto’s van jullie kindje zonder de taart en daarna met de taart. Jullie kindje mag dan lekker in de taart slaan en genieten. Als de fotoshoot klaar is mogen jullie de foto’s meteen uitzoeken met een lekker kopje koffie/thee! Als alles is uitgezocht begin ik met het bewerken van de foto’s in zwart wit en in kleur.

Tarieven

€ 175,- | 6 foto’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 215,- | 10 foto’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 265,- | 15 foto’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 305,- | 20 foto’s digitaal in kleur en zwart wit
€ 385,- | 30 foto’s digitaal in kleur en zwart wit

Het is ook mogelijk om losse foto’s bij te kopen. Deze krijg je dan ook digitaal in kleur en in zwart wit. Een extra digitale foto is €10,- per foto. Wil je een reservering maken voor in het weekend? Dan komt er een weekend toeslag bij van €35,-.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een fotoshoot boeken in Eindhoven of omgeving, neem dan snel contact met mij op.

fotoshoot boeken

We bieden nog veel meer unieke shoots

Bekijk alle fotoshoots